• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agriculture
  • สาขาเกษตรประยุกต์
  • Research Reports
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agriculture
  • สาขาเกษตรประยุกต์
  • Research Reports
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-9 of 9

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

อิทธิพลของพลังงานใช้ประโยชน์ได้และการปรับสมดุลย์กรดอะมิโนเมื่อทำการลดระดับโปรตีนในสูตรอาหารที่มีผลต่อสมรรถภาพการให้ผลผลิตองค์ประกอบและคุณภาพไข่ของไก่ไข่ที่ให้ผลผลิตไข่เปลือกสีน้ำตาลEffect of Metabolizable Energy and Balance Essential Amino Acids with Reduced Crude Protein Levels on Egg Production Performance, Egg Composition and Egg Quality of Brown Laying Hens 

Keatisak Soisuwan | เกียรติศักดิ์ สร้อยสุวรรณ; Nantana Chauychuwong | นันทนา ช่วยชูวงศ์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
Thumbnail

แนวทางในการปรับปรุงสมรรถภาพผลผลิต คุณภาพผลผลิตไข่และ องค์ประกอบซากของไก่ไข่ระยะช่วงท้ายของการเลี้ยงโดยการใช้สาร เสริมชีวภาพพลังงานใช้ประโยชน์ได้และการปรับสมดุลย์ของกรดอะมิโน จำเป็นที่ย่อยได้Manipulation of Production Performances, Egg Quality and Meat Composition of The Late Period of Laying Hens through Supplementation Probiotic, Metabolizable Energy and Digestible Essential Amino Acids 

Kiattisak Soisuwan | เกียรติศักดิ์ สร้อยสุวรรณ; Nantana Chauychuwong | นันทนา ช่วยชูวงศ์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
Thumbnail

อิทธิพลของอายุการเก็บและวิธีการเก็บรักษาต่อความนุ่มและการเปลี่ยนแปลงทางเคมีของเนื้อสุกร 

Nantana Chauychuwong | นันทนา ช่วยชูวงศ์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2006)
Thumbnail

การศึกษาคุณภาพซากและคุณภาพเนื้อหมูป่าของภาคใต้ 

Nantana Chauychuwong | นันทนา ช่วยชูวงศ์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2007)
Thumbnail

การศึกษาสมรรถภาพการผลิต องค์ประกอบซาก คุณภาพเนื้อและบทบาทของเอนไซม์ คาลเปนในเนื้อที่มีผลต่อความนุ่มของแพะพื้นเมืองภาคใต้และแพะลูกผสมสามสายStudy on Productive Performance, Carcass Composition, Meat Quality and Enzyme Calpains Activity on Meat Tenderness of Southern Thai Indigenous Goat and Crossbred Goat 

Nantana Chauychuwong | นันทนา ช่วยชูวงศ์; Ratchasak Chuaychuwong | ราชศักดิ์ ช่วยชูวงศ์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
Thumbnail

การวิจัยและพัฒนาระบบการเลี้ยงโคเนื้อในจังหวัดนครศรีธรรมราช 

Ratchasak Chuaychuwong | ราชศักดิ์ ช่วยชูวงศ์; Metasu Chanrot | เมธาสุ จันทร์รอด; Somkid Chaipech | สมคิด ชัยเพชร; Sombut Sijan | สมบัติ ศรีจันทร์; Nantana Chauychuwong | นันทนา ช่วยชูวงศ์; Tanad Rattananupong | ถนัด รัตนานุพงศ์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2010)
การพัฒนาระบบการเลี้ยงโคเนื้อในจังหวัดนครศรีธรรมราชเกษตรกรจะมีวิธีการเลี้ยง 3 ระบบ คือ การเลี้ยงแบบผูกล่าม การเลี้ยงแบบปล่อยฝูงและการเลี้ยงแบบขุนในคอกซึ่งทั้ง 3 ระบบที่ทำกันมากคือ การเลี้ยงแบบผูกล่าม และปล่อยฝูง ...
Thumbnail

อิทธิพลของการเสริมวิตามินอีในอาหารต่อการปรับปรุงคุณภาพเนื้อสุกรEffect of Dietary Vitamin E Supplementation on Improving Pork Quality 

Nantana Chauychuwong | นันทนา ช่วยชูวงศ์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2011)
Thumbnail

ผลของชนิดและปริมาณวีลีเนียมในสูตรอาหารที่มีผลต่อสมรรถภาพและคุณภาพผลผลิตของเป็ดเนื้อสายพันธุ์บาร์บารีเมื่อทำการเลี้ยงในสภาพอากาศร้อนEffect of Dietary Selenium Levells and Sources on Production Performances and Meat Quality of Barbary Muscovy Ducks as Rearing in Hot Climates 

Keatisak Soisuwan | เกียรติศักดิ์ สร้อยสุวรรณ; Nantana Chauychuwong | นันทนา ช่วยชูวงศ์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)
Thumbnail

สมรรถภาพและคุณภาพผลผลิตของไก่ไข่ในระยะช่วงท้ายของการเลี้ยงที่มีผลเนื่องจากระดับพลังงานใช้ประโยชน์ได้รวมทั้งสัดส่วนระหว่างกรดอะมิโนไลซีนและเมทไธโอนีนProductive Performance of Laying Hens in The Late Phase of Production as Influenced by Differing Dietary Metabbolizable Energy Digestible Lysine-Methionine Ratio and Calcium-Available Phosphorus Ratio 

Keatisak Soisuwan | เกียรติศักดิ์ สร้อยสุวรรณ; Nantana Chauychuwong | นันทนา ช่วยชูวงศ์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

Author
Nantana Chauychuwong | นันทนา ช่วยชูวงศ์ (9)
Keatisak Soisuwan | เกียรติศักดิ์ สร้อยสุวรรณ (3)Ratchasak Chuaychuwong | ราชศักดิ์ ช่วยชูวงศ์ (2)Kiattisak Soisuwan | เกียรติศักดิ์ สร้อยสุวรรณ (1)Metasu Chanrot | เมธาสุ จันทร์รอด (1)Sombut Sijan | สมบัติ ศรีจันทร์ (1)Somkid Chaipech | สมคิด ชัยเพชร (1)Tanad Rattananupong | ถนัด รัตนานุพงศ์ (1)Subjectคุณภาพผลผลิต (2)พลังงานใช้ประโยชน์ได้ (2)เมทไธโอนีน (2)ไก่ไข่ (2)egg composition (1)กรดอะมิโนจำเป็น (1)กรดอะมิโนไลซีน (1)กรดอะมิโรไลซีน (1)การปรับปรุงคุณภาพเนื้อสุกร (1)การปรับสมดุลย์ (1)... View MoreDate Issued2010 - 2019 (7)2006 - 2009 (2)Has File(s)Yes (9)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV