Show simple item record

Effects of Water Temperature on Changes of Bacterial Number and Virulence Genes of Vibrio parahaemolyticus Causing Acute Hepatopancreatic Necrosis Disease (AHPND) in White Shrimp (Litopenaeus vannamei)

dc.contributor.authorพงศ์พันธุ์ แพรกทอง | Pongpan Pragthongen_US
dc.date.accessioned2022-08-02T04:43:57Z
dc.date.available2022-08-02T04:43:57Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3837
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectอุณภูมิน้ำen_US
dc.subjectโรคตับวายเฉียบพลันen_US
dc.subjectโรคสัตว์น้ำen_US
dc.subjectเชื้อแบคทีเรียen_US
dc.titleผลของอุณภูมิน้ำต่อการเปลี่ยนแปลงปริมาณเชื้อและยีนที่มีผลต่อความรุนแรงของเชื้อ Vibrio parahaemolyticus ที่เป็นสาเหตุของโรคตับวายเฉียบพลันในกุ้งขาว (Litopenaeus vannamei))en_US
dc.titleEffects of Water Temperature on Changes of Bacterial Number and Virulence Genes of Vibrio parahaemolyticus Causing Acute Hepatopancreatic Necrosis Disease (AHPND) in White Shrimp (Litopenaeus vannamei)en_US
dc.typeThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record