Show simple item record

Reducing of free fatty acid in mixed crude palm oil with esterification process by using microwave irradiation

dc.contributor.authorSuhdee Niseng | สุห์ดี นิเซ็งen_US
dc.contributor.authorArrisa Sopajarn | อาริษา โสภาจารย์en_US
dc.contributor.authorPanumas Suybangdum | ภานุมาศ สุยบางดำen_US
dc.date.accessioned2020-05-14T01:18:49Z
dc.date.available2020-05-14T01:18:49Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/363
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectกระบวนการเอสเทอร์ริฟิเคชั่นen_US
dc.subjectกรดไขมันอิสระen_US
dc.subjectคลื่นไมโครเวฟen_US
dc.subjectน้ำมันปาล์มดิบen_US
dc.subjectน้ำมันปาล์มen_US
dc.subjectพื้นผิวตอบสนองen_US
dc.subjectEsterification processen_US
dc.subjectPalm Oilen_US
dc.titleการลดไขมันอิสระในน้ำมันปาล์มดิบด้วยกระบวนการเอสเทอร์ริฟิเคชั่น โดยการใช้คลื่นไมโครเวฟen_US
dc.titleReducing of free fatty acid in mixed crude palm oil with esterification process by using microwave irradiationen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record