ศึกษาฤทธิ์ต้านเชื้อจุลินทรีย์ และการยับยั้งไทโรซิเนสของน้ำมันมะพร้าวผสมสารสกัดจากสกุลขมิ้นเพื่อข้อมูลพื้นฐานสำหรับใช้ในเครื่องสำอาง
Study of antimicrobial and anti-tyrosinasein coconut oil with extracted cucuma species for obtain basic information for using in cosmetics
dc.contributor.author | Pensri Penprapai | เพ็ญศรี เพ็ญประไพ | en_US |
dc.contributor.author | Thitikorn Prombanchong | ฐิติกร พรหมบรรจง | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-08-16T15:20:29Z | |
dc.date.available | 2021-08-16T15:20:29Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3615 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | ฤทธิ์ต้านเชื้อจุลินทรีย์ | en_US |
dc.subject | ฤทธิ์ยับยั้งไทโรซิเนส | en_US |
dc.subject | น้้ามันมะพร้าว | en_US |
dc.subject | สารสกัดจากสกุลขมิ้น | en_US |
dc.title | ศึกษาฤทธิ์ต้านเชื้อจุลินทรีย์ และการยับยั้งไทโรซิเนสของน้ำมันมะพร้าวผสมสารสกัดจากสกุลขมิ้นเพื่อข้อมูลพื้นฐานสำหรับใช้ในเครื่องสำอาง | en_US |
dc.title | Study of antimicrobial and anti-tyrosinasein coconut oil with extracted cucuma species for obtain basic information for using in cosmetics | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [86]
รายงานการวิจัย