Show simple item record

Effect of Dietary Selenium Levells and Sources on Production Performances and Meat Quality of Barbary Muscovy Ducks as Rearing in Hot Climates

dc.contributor.authorKeatisak Soisuwan | เกียรติศักดิ์ สร้อยสุวรรณen_US
dc.contributor.authorNantana Chauychuwong | นันทนา ช่วยชูวงศ์en_US
dc.date.accessioned2021-06-15T08:13:03Z
dc.date.available2021-06-15T08:13:03Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3011
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectปริมาณวีลีเนียมen_US
dc.subjectคุณภาพผลผลิตen_US
dc.subjectเป็ดเนื้อสายพันธุ์บาร์บารีen_US
dc.subjectเป็ดเนื้อen_US
dc.subjectการเลี้ยงเป็ดen_US
dc.subjectสภาพอากาศร้อนen_US
dc.titleผลของชนิดและปริมาณวีลีเนียมในสูตรอาหารที่มีผลต่อสมรรถภาพและคุณภาพผลผลิตของเป็ดเนื้อสายพันธุ์บาร์บารีเมื่อทำการเลี้ยงในสภาพอากาศร้อนen_US
dc.titleEffect of Dietary Selenium Levells and Sources on Production Performances and Meat Quality of Barbary Muscovy Ducks as Rearing in Hot Climatesen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record