Show simple item record

Study on Productive Performance, Carcass Composition, Meat Quality and Enzyme Calpains Activity on Meat Tenderness of Southern Thai Indigenous Goat and Crossbred Goat

dc.contributor.authorNantana Chauychuwong | นันทนา ช่วยชูวงศ์en_US
dc.contributor.authorRatchasak Chuaychuwong | ราชศักดิ์ ช่วยชูวงศ์en_US
dc.date.accessioned2021-06-14T02:24:17Z
dc.date.available2021-06-14T02:24:17Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2974
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectสมรรถภาพการผลิตen_US
dc.subjectคุณภาพเนื้อen_US
dc.subjectซากสัตว์en_US
dc.subjectเอนไซม์คาลเปนen_US
dc.subjectความนุ่มของเนื้อen_US
dc.subjectแพะพื้นเมืองภาคใต้en_US
dc.subjectแพะลูกผสมen_US
dc.titleการศึกษาสมรรถภาพการผลิต องค์ประกอบซาก คุณภาพเนื้อและบทบาทของเอนไซม์ คาลเปนในเนื้อที่มีผลต่อความนุ่มของแพะพื้นเมืองภาคใต้และแพะลูกผสมสามสายen_US
dc.titleStudy on Productive Performance, Carcass Composition, Meat Quality and Enzyme Calpains Activity on Meat Tenderness of Southern Thai Indigenous Goat and Crossbred Goaten_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record