Show simple item record

Applying of Mango Seed Kernel in Food Field

dc.contributor.authorKittipoom Suppalakpanya | กิตติภูมิ ศุภลักษณ์ปัญญาen_US
dc.contributor.authorChamaiporn Pangmark | ชไมพร เพ็งมากen_US
dc.contributor.authorSutasinee Thongnok | สุธาสินี ทองนอกen_US
dc.date.accessioned2021-06-10T14:27:10Z
dc.date.available2021-06-10T14:27:10Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2908
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectเมล็ดในมะม่วงen_US
dc.subjectการใช้ประโยชน์en_US
dc.subjectอาหารen_US
dc.titleการใช้ประโยชน์เมล็ดในมะม่วงในด้านอาหารen_US
dc.titleApplying of Mango Seed Kernel in Food Fielden_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record