Show simple item record

Quality Changes of Whole and Fillet Nile Tilapia Dipped in Phosphate and Chitosan Solutions in Refrigerated and frozen storage

dc.contributor.authorLa-ongwon Srijan | ละอองวรรณ ศรีจันทร์en_US
dc.date.accessioned2021-06-10T13:52:15Z
dc.date.available2021-06-10T13:52:15Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2904
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectสารละลายฟอสเฟตen_US
dc.subjectไคโตแซนen_US
dc.subjectการแช่เย็นen_US
dc.subjectการแช่แข็งen_US
dc.subjectปลานิลen_US
dc.titleการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของปลานิลทั้งตัวและปลานิลแล่ที่จุ่มในสารละลายฟอสเฟตผสมไคโตแซนเก็บในสภาวะการแช่เย็นและแช่แข็งen_US
dc.titleQuality Changes of Whole and Fillet Nile Tilapia Dipped in Phosphate and Chitosan Solutions in Refrigerated and frozen storageen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record