• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agro-Industry
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agro-Industry
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-6 of 6

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

เครื่องดื่มชามังคุดเสริมน้ำข้าวเจ้าRice - Mangosteen - Tea Beverage 

Pakamart Purinthrapibal | ผกามาส ปุรินทราภิบาล (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2006)
Thumbnail

การใช้สารไฮโดรคอลลอยด์และกรดสังเคราะห์ในการผลิตน้ำมะนาวกึ่งสำเร็จรูปUtilization of Hydrocolloids and Organic Acid in Lime-Juice Production 

La-ongwon Srijan | ละอองวรรณ ศรีจันทร์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2006)
การศึกษาการใช้สารไฮโดรคอลลอยด์ 3 ชนิด ได้แก่ กัมอราบิก เพคตินและโซเดียมคาร์บอกซีเมทิลเซลลูโลส (Sodium Carboxymethyl Cellulose:CMC) เพื่อรักษาความคงตัวของน้ำมะนาวในขณะเก็บรักษา โดยเติมสารไฮโดรคอลลอยด์ 3 ชนิด ที่ระดับความเ ...
Thumbnail

การใช้แป้งข้าวเจ้าทดแทนแป้งสาลีในการผลิตแป้งชุบทอดSubstitution of wheat flour by rice flour in tempura mixes 

La-ongwon Srijan | ละอองวรรณ ศรีจันทร์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2006)
การพัฒนาสูตรแป้งชุบทอดโดยนำแป้งข้าวเจ้าและแป้งมันสำปะหลังมาทดแทนแป้งสาลี จากการพัฒนาสูตรจำนวน 3 ครั้งโดยใช้แผนการทดลองแบบ Mixture Design พบว่าการเพิ่มปริมาณแป้งมันสำปะหลังจะมีผลทำให้การพองตัวและความกรอบของแป้งลดลงและมีกา ...
Thumbnail

การเสริมแคลเซียมจากเปลือกไข่ไก่ในผลิตภัณฑ์เนื้อ (ไส้กรอกเปรี้ยว)Supplementation of Hen’s Egg Shell Based Calcium in Meat Products (Sai Krok Preaw) 

Jareeporn Chuajedton | จรีพร เชื้อเจ็ดตน; Poonsub In-Sang | พูลทรัพย์ อินทร์สังข์; Weerapong Chiansong | วีรพงศ์ เชียรสงค์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2006)
Thumbnail

การพัฒนาผลิตภัณฑ์สะตอบรรจุกระป๋อง 

La-ongwon Srijan | ละอองวรรณ ศรีจันทร์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2006)
Thumbnail

การใช้แป้งข้าวเจ้าทดแทนแป้งสาลีในการผลิตแป้งชุบทอด 

La-ongwon Srijan | ละอองวรรณ ศรีจันทร์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2006)
การพัฒนาสูตรแป้งชุบทอดโดยนำแป้งข้าวเจ้าและแป้งมันสำปะหลังมาทดแทนแป้งสาลี จากการพัฒนาสูตรจำนวน 3 ครั้งโดยใช้แผนการทดลองแบบ Mixture Design พบว่าการเพิ่มปริมาณแป้งมันสำปะหลังจะมีผลทำให้การพองตัวและความกรอบของแป้งลดลงและมีกา ...

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorLa-ongwon Srijan | ละอองวรรณ ศรีจันทร์ (4)Jareeporn Chuajedton | จรีพร เชื้อเจ็ดตน (1)Pakamart Purinthrapibal | ผกามาส ปุรินทราภิบาล (1)Poonsub In-Sang | พูลทรัพย์ อินทร์สังข์ (1)Weerapong Chiansong | วีรพงศ์ เชียรสงค์ (1)Subjectแป้งข้าวเจ้า (2)แป้งชุบทอด (2)กรดซิตริก (1)กัมอราบิก (1)การถนอมอาหาร (1)การผลิตเครื่องดื่ม (1)การพัฒนาผลิตภัณฑ์ (1)ข้าว (1)ชา (1)ชามังคุด (1)... View MoreDate Issued
2006 (6)
Has File(s)Yes (6)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV