Show simple item record

A Design the Mechanism in Order to Open the Contained bags for Fried Seabass Skins Using Pneumatic Systems.

dc.contributor.authorSugchai Tantiviwat | ศักดิ์ชัย ตันติวิวัทน์en_US
dc.contributor.authorArun Sukkaew | อรุณ สุขแก้วen_US
dc.contributor.authorsujarit Singhapan | สุจริต สิงหพันธุ์en_US
dc.date.accessioned2021-05-26T13:22:11Z
dc.date.available2021-05-26T13:22:11Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2595
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectหนังปลากะพงปรุงรสen_US
dc.subjectระบบนิวแมติกส์en_US
dc.subjectบรรจุภัณฑ์อาหารen_US
dc.titleการออกแบบเครื่องเปิดปากถุงสำหรับบรรจุหนังปลากะพงปรุงรสโดยใช้ระบบนิวแมติกส์en_US
dc.titleA Design the Mechanism in Order to Open the Contained bags for Fried Seabass Skins Using Pneumatic Systems.en_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record