Show simple item record

The Utilization of Secondary Metabolites from Split Mushroom (Schizophyllum commune) as Anti-microbial Agents and Immunostimulant in Aquaculture

dc.contributor.authorManee Srichanun | มณี ศรีชะนันท์en_US
dc.contributor.authorTheerawoot Lerssutthichawal | ธีรวุฒิ เลิศสุทธิชวาลen_US
dc.contributor.authorThammanoon Nganwisuttiphan | ธรรมนูญ ง่านวิสุทธิพันธ์en_US
dc.contributor.authorNion Chirapongsatonkul | นิอร จิรพงศธรกุลen_US
dc.contributor.authorPatchara Pedpradab | พชร เพ็ชรประดับen_US
dc.contributor.authorNaraid Suanyuk | นเรศ ซ่วนยุกen_US
dc.date.accessioned2021-05-18T09:06:09Z
dc.date.available2021-05-18T09:06:09Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2517
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectเห็ดแครงen_US
dc.subjectสารสกัดหยาบเห็ดแครงen_US
dc.subjectสารต้านแบคทีเรียen_US
dc.subjectฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระen_US
dc.subjectการป้องกันภาวะออกซิเดชันen_US
dc.subjectปลาเศรษฐกิจen_US
dc.titleการใช้ประโยชน์จากสารทุติยภูมิจากเห็ดแครง (Schizophyllum commune) ในการเป็นสารต้านจุลินทรีย์ก่อโรค และสารกระตุ้นภูมิคุ้มกันในระบบการเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำen_US
dc.titleThe Utilization of Secondary Metabolites from Split Mushroom (Schizophyllum commune) as Anti-microbial Agents and Immunostimulant in Aquacultureen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record