Show simple item record

Potential use of young cashew (Anacardium occidentale L.) leaves extract on prolong shelf - life of meat product

dc.contributor.authorSupasit Chooklin | สุภาษิต ชูกลิ่นen_US
dc.date.accessioned2021-05-14T08:02:34Z
dc.date.available2021-05-14T08:02:34Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2470
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectผักพื้นบ้านen_US
dc.subjectอัลตร้าซาวด์ช่วยสกัดen_US
dc.subjectสารฟีนอลิกen_US
dc.subjectการต้านออกซิเดชันen_US
dc.subjectมะม่วงหิมพานต์en_US
dc.subjectIndigenous vegetablesen_US
dc.titleศักยภาพของสารสกัดจากใบมะม่วงหิมพานต์ต่อการยืดอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์en_US
dc.titlePotential use of young cashew (Anacardium occidentale L.) leaves extract on prolong shelf - life of meat producten_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record