Show simple item record

Efficacy of Crude Garlic Extract for Inhibiting Salmonella spp. in Poultry farm.

dc.contributor.authorThanyarat Somsu | ธัญญารัตน์ สมสู่en_US
dc.contributor.authorDilaka Chumthong | ดิลกา ชุมทองen_US
dc.date.accessioned2021-05-13T14:45:38Z
dc.date.available2021-05-13T14:45:38Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2460
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectซัลโมเนลลาen_US
dc.subjectโรงเรือนen_US
dc.subjectสารสกัดกระเทียมen_US
dc.subjectการเลี้ยงสัตว์en_US
dc.subjectสัตว์ปีกen_US
dc.titleประสิทธิภาพของสารสกัดกระเทียมในการยับยั้งเชื้อซัลโมเนลลาในโรงเรือนสัตว์ปีกen_US
dc.titleEfficacy of Crude Garlic Extract for Inhibiting Salmonella spp. in Poultry farm.en_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record