• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Liberal Arts
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Liberal Arts
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-8 of 8

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

การพัฒนาผลิตภัณฑ์และการสร้างจิตสำนึกในการอนุรักษ์ต้นจากของประชาชนในพื้นที่ ทะเลสาบสงขลา ในเขตตำบลปากรอ และตำบลชะแล้ อำเภอสิงหนคร จังหวัดสงขลา 

Noppadon Podkumnerd | นพดล โพชกำเหนิด; Somboon Prasongchan | สมบูรณ์ ประสงค์จันทร์; Kitti Pimsen | กิตติ พิมเสน; Soemsak Sanyano | เสริมศักดิ์ สัญญาโณ; Thipthiwa Sampanthamit | ทิพย์ทิวา สัมพันธมิตร; Jamnong Tanaparn | จำนง ฐานะพันธุ์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)
โครงการวิจัยนี้มีวัตถุประสงค์เพื่อ (1) รวบรวมองค์ความรู้หรือภูมิปัญญาการใช้ประโยชน์จาก ต้นจากของชาวบ้านในพื้นที่ลุ่มน้ำทะเลสาบสงขลา ในเขตตำบลปากรอ และตำบลชะแล้ อำเภอสิงหนคร จังหวัดสงขลา (2) รวบรวมข้อมูลความหลากหลายทางพันธุกรรม ...
Thumbnail

การพัฒนาผลิตภัณฑ์เค้กสอดไส้ครีมคัสตาร์ดจากเนื้อตาลสุกProduct Development of Cake Stuff Cream Custard with Ripe Palmyrah Fruit Pulp 

Jintana Charoennetkul | จินตนา เจริญเนตรกุล (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
Thumbnail

การพัฒนาผลิตภัณฑ์ของขวัญของที่ระลึกจากผ้าทอพื้นเมืองเกาะยอ จังหวัดสงขลาProduct Development as Souvenir from KohYor Fabric In SongKhla 

Chatdaw Chailor | ฉัตรดาว ไชยหล่อ; Chariya Songpra | จริยา ทรงพระ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
Thumbnail

การพัฒนาผลิตภัณฑ์ขนมทองม้วนเสริมถั่วเหลืองและฟักทอง 

Wichitra Khampairote | วิจิตรา ค้ำไพโรจน์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2011)
Thumbnail

การพัฒนาผลิตภัณฑ์ซุปครีมกึ่งสำเร็จรูปจากปลายข้าวเหนียวดำProduct Development of Instant Black Glutinous Rice Cream Soup 

Jiraporn Tantipongarpa | จิราภรณ์ ตันติพงศ์อาภา; Siriwan Preuttiwilai | ศิริวัลย์ พฤฒิวิลัย; Wichulada Thavaroj | วิชชุลฎา ถาวโรจน์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
Thumbnail

การพัฒนาผลิตภัณฑ์ข้าวยำเครื่องแกงกรอบ 

Pongthep Kertnat | พงษ์เทพ เกิดเนตร (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)
Thumbnail

การพัฒนาผลิตภัณฑ์ข้าวยำเครื่องแกง 

Pongthep Kertnat | พงษ์เทพ เกิดเนตร (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)
Thumbnail

การพัฒนาผลิตภัณฑ์พุดดิ้งถั่วดาวอินคาโปรตีนสูงProduct Development of Sacha Inchi Pudding Contains High Protein. 

Pachsiree Lhaothong | ภัชศิรีย์ เหล่าทอง; Narinphop Chuaykarn | นรินทร์ภพ ช่วยการ; Siriwan Preuttiwilai | ศิริวัลย์ พฤฒิวิลัย (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorPongthep Kertnat | พงษ์เทพ เกิดเนตร (2)Siriwan Preuttiwilai | ศิริวัลย์ พฤฒิวิลัย (2)Chariya Songpra | จริยา ทรงพระ (1)Chatdaw Chailor | ฉัตรดาว ไชยหล่อ (1)Jamnong Tanaparn | จำนง ฐานะพันธุ์ (1)Jintana Charoennetkul | จินตนา เจริญเนตรกุล (1)Jiraporn Tantipongarpa | จิราภรณ์ ตันติพงศ์อาภา (1)Kitti Pimsen | กิตติ พิมเสน (1)Narinphop Chuaykarn | นรินทร์ภพ ช่วยการ (1)Noppadon Podkumnerd | นพดล โพชกำเหนิด (1)... View MoreSubject
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ (8)
ข้าวยำ (2)ภาคใต้ (2)อาหารพื้นบ้าน (2)High Protein (1)การถนอมอาหาร (1)การสร้างจิตสำนึก (1)การอนุรักษ์ (1)ขนมทองม้วน (1)ขนมไทย (1)... View MoreDate Issued2012 (3)2017 (2)2011 (1)2015 (1)2019 (1)Has File(s)Yes (8)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV