• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Liberal Arts
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Liberal Arts
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 10

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

ผลิตภัณฑ์ชาข้าวสังข์หยดพร้อมชงเพื่อสุขภาพHealth Food Products from Sangyod Rice-Tea 

Pongthep Kertnat | พงษ์เทพ เกิดเนตร; Wichulada Thavaroj | วิชชุลฎา ถาวโรจน์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
Thumbnail

การผลิตน้ำมังคุดเข้มข้นพร้อมดื่มโดยเทคนิคการระเหยภายใต้สุญญากาศProduction of concertrated mangosteen juice by vacuum evaporation 

Pongthep Kertnat | พงษ์เทพ เกิดเนตร; Wichulada Thavaroj | วิชชุลฎา ถาวโรจน์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
Thumbnail

เครื่องย่อยทางปาล์มสดแบบพ่วงท้ายรถแทรกเตอร์ 

Pongthep Kertnat | พงษ์เทพ เกิดเนตร; Sathaporn Khunphet | สถาพร ขุนเพชร (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2007)
Thumbnail

การศึกษาผลของการใช้ผลิตภัณฑ์ถั่วเหลืองและเนยไขมันต่ำในเค้กผลไม้The effect of using soybeen products and low-fat cheese in fruit cake 

Pongthep Kertnat | พงษ์เทพ เกิดเนตร; Panyarad Luekhajon | ปัญญรัศม์ ลือขจร (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)
Thumbnail

การพัฒนาผลิตภัณฑ์เต้าหู้แข็งเสริมโปรตีนจากงาดำDevelopment of protein enriched hard tofu from black sesame 

Pongthep Kertnat | พงษ์เทพ เกิดเนตร; Panjaras Leukajorn | ปัญญรัศม์ ลือขจร (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2013)
Thumbnail

การศึกษาการผลิตมังคุดกระป๋องStudy on Production of Canned Mangosteen 

Pongthep Kertnat | พงษ์เทพ เกิดเนตร (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 1997)
Thumbnail

ผลของอุณหภูมิและความเข้มข้นของเกลือที่มีต่อกิจกรรมของเอนไซม์แคลเซียมเอทีพีเอสในเนื้อปลาดุกและปลาทับทิมEffect of temperature and salt concentration on Ca 2+- ATPase activity of catfish and tubtim fish muscle 

Wichulada Thavaroj | วิชชุลฎา ถาวโรจน์; Pongthep Kertnat | พงษ์เทพ เกิดเนตร (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2014)
Thumbnail

ซอสปรุงรสผงจากเห็ดนางฟ้าDevelopment of Powdered Seasoning Sarjor-caju Mushroon 

Wichulada Thavaroj | วิชชุลฎา ถาวโรจน์; Jiraporn Tantipongarpa | จิราภรณ์ ตันติพงศ์อาภา; Pongthep Kertnat | พงษ์เทพ เกิดเนตร (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
Thumbnail

การพัฒนาผลิตภัณฑ์ข้าวยำเครื่องแกงกรอบ 

Pongthep Kertnat | พงษ์เทพ เกิดเนตร (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)
Thumbnail

การพัฒนาผลิตภัณฑ์ข้าวยำเครื่องแกง 

Pongthep Kertnat | พงษ์เทพ เกิดเนตร (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

Author
Pongthep Kertnat | พงษ์เทพ เกิดเนตร (10)
Wichulada Thavaroj | วิชชุลฎา ถาวโรจน์ (4)Jiraporn Tantipongarpa | จิราภรณ์ ตันติพงศ์อาภา (1)Panjaras Leukajorn | ปัญญรัศม์ ลือขจร (1)Panyarad Luekhajon | ปัญญรัศม์ ลือขจร (1)Sathaporn Khunphet | สถาพร ขุนเพชร (1)Subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์ (2)การแปรรูปอาหาร (2)ข้าวยำ (2)ภาคใต้ (2)อาหารพื้นบ้าน (2)อาหารสุขภาพ (2)Fruit juice (1)Health Food (1)Oil Palm (1)Tea (1)... View MoreDate Issued2010 - 2016 (8)2000 - 2009 (1)1997 - 1999 (1)Has File(s)Yes (10)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV