Search
Now showing items 1-6 of 6
การประยุกต์ใช้สาหร่าย Nostoc commune ที่ผ่านการดัดแปลงโครงสร้างเป็นวัตถุดิบในอาหารปลาทับทิมThe application of cyanobacteria, Nostoc commune structural modified for material in Oreochromis sp. pellet diets
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
แนวทางการลดต้นทุนโดยใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันที่ผ่านกระบวนการหมักด้วย EM ทดแทนกากถั่วเหลืองในอาหารปลาทับทิมGuideline for cost reduction of using on palm kernel meal fermented with EM for soybean meal replacement in Red Tilapia (Oreochromis sp.) diet
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การประยุกต์ใช้สาหร่าย Nostoc commune ที่ผ่านการดัดแปลงโครงสร้างเป็นวัตถุดิบในอาหารปลาทับทิมThe application of cyanobacteria, Nostoc commune structural modified for material in Oreochromis sp. pellet diets
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
การเลี้ยงปลาดุกลูกผสมในสวนยางพาราเป็นอาชีพเสริมด้วยอาหารลดต้นทุนของกลุ่มวิสาหกิจชุมชนกลุ่มเกษตรกรทำนาตะโหมด จังหวัดพัทลุงHybrid Catfish Culture in Rubber Tree Garden for Supplementary Occupation with Reduction Feed by Tamot Community, Patthalung
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
การสร้างมูลค่าเพิ่มของวัสดุเศษเหลือจากโรงงานอุตสาหกรรมแปรรูปสัตว์น้ำ : กรณีศึกษาการประยุกต์ใช้น้ำนึ่งปลาในการผลิตอาหารต้นทุนต่ำ เลี้ยงปลานิลแดงทะเล
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2021)
ระดับโปรตีนและไขมันที่เหมาะสมในอาหารปลาตะกรับ (Scatophagus argus, Linnaeus, 1766)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)