Search
Now showing items 1-10 of 36
การใช้สมุนไพรในการควบคุมตัวอ่อนของแมลงวันบ้าน (Musca domestica Linnaeus) และยับยั้งแบคทีเรียที่ก่อโรคในระบบ ทางเดินอาหาร ในการพัฒนาคุณภาพผลิตภัณฑ์อาหารสัตว์น้าพื้นบ้านUses of Herbal Plants in the Control of House Fly Larva (Musca domestica Linnaeus) and Inhibition of Microbial for the Quality of Aquatic Food Products.
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)
การประเมินการเปลี่ยนแปลงของธาตุอาหารตามฤดูกาลและอัตราการไหลลงทะเลในบริเวณปากแม่น้ำตรัง จังหวัดตรังSeasonal variation and loading rate determination on distribution of nutrient at the Trang estuary Trang province
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2013)
ผลของการเสริมกากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันในอาหารกุ้งก้ามกรามThe effects of palm kernel cake supplementation in giant freshwater Prawn (Macrobrachium rosenbergii) diets
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2011)
ประสิทธิภาพการสืบพันธุ์ของแม่พันธุ์ปูแสม Episesarma singaporense (Tweedie, 1936) ที่เลี้ยงด้วยอาหารธรรมชาติและอาหารสำเร็จรูปEffects of fresh foods and formulated diets on reproductive performance of female sesarmid crab Episesarma singaporense (Tweedie, 1936)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2014)
ประสิทธิภาพของสาหร่ายไมโครสปอรา (Microspora sp. Thuret) หมัก ในอาหารผสมต่อการเจริญเติบโตและคุณภาพเนื้อของปลากะพงขาวEfficiency of Fermented Marine Silage from Green algae (Microspora sp., Thuret) in Artificial Diet on Growth and Carcass Quality of Seabass (Lates calcarifer Bloch, 1970)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
การประยุกต์ใช้สาหร่าย Nostoc commune ที่ผ่านการดัดแปลงโครงสร้างเป็นวัตถุดิบในอาหารปลาทับทิมThe application of cyanobacteria, Nostoc commune structural modified for material in Oreochromis sp. pellet diets
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
ระบบการให้อาหารที่เหมาะสมสำหรับการอนุบาลตัวอ่อนของปูแสม Episesarma singaporense (Tweedie,1936)Optimal feeding regimes for larval nursing of sesarmid crab Episesarma singaporense (Tweedie,1936)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
การพัฒนาอาหารสาเร็จรูปสำหรับปูแสม (Episesarma singaporense) ระยะวัยรุ่นDevelopment of formulated diets for juvenile stage of sesarmid crab (Episesarma singaporense)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
แนวทางการลดต้นทุนโดยใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันที่ผ่านกระบวนการหมักด้วย EM ทดแทนกากถั่วเหลืองในอาหารปลาทับทิมGuideline for cost reduction of using on palm kernel meal fermented with EM for soybean meal replacement in Red Tilapia (Oreochromis sp.) diet
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
รูปแบบการอพยพและชีววิทยาการสืบพันธุ์ของปลาไหลทะเลเขตร้อน Anguilla spp. ในเขตพื้นที่ชายฝั่งจังหวัดตรังMigratory pattern and reproductive Biology of Marine Tropical eel, Anguilla spp. in coastal area of Trang province
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2013)