Search
Now showing items 1-10 of 24
ผลของการเสริมกากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันในอาหารกุ้งก้ามกรามThe effects of palm kernel cake supplementation in giant freshwater Prawn (Macrobrachium rosenbergii) diets
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2011)
การประยุกต์ใช้สาหร่าย Nostoc commune ที่ผ่านการดัดแปลงโครงสร้างเป็นวัตถุดิบในอาหารปลาทับทิมThe application of cyanobacteria, Nostoc commune structural modified for material in Oreochromis sp. pellet diets
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
ผลของฮอร์โมนเอสตราไดออลต่อปริมาณโปรตีนและไวเทลโลจีนินในเลือดปลาตูหนาEffect of Estradiol to Protein and Vitellogennin in Plasma of True eel (Anguilla spp.)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2003)
การนำน้ำทิ้งที่ผ่านการบำบัดด้วยบ่อผึ่งจากคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการประมงจ.ตรัง มาใช้ประโยชน์ในการเลี้ยงปลาและไรแดงUilization of Wastewater from Lagoon Treatment in Faculity of Science and Fisheries Technology , Trang for Fishes and Freshwater Flea (Moina macrocopa) Culture
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2005)
เปรียบเทียบลักษณะพันธุกรรมจากรูปแบบไอโซไซม์ของปลาตูหนาใน4จังหวัดภาคใต้Conparision with Genetic Evidence of Isozyme Patterns in True eel (Anguilla spp.) at 4 Southern Provinces.
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2003)
การวิจัยและพัฒนาการเพิ่มประสิทธิภาพในการผลิตปลากัดไทยReasearch and Development on Increase of Efficiency In Siam Fighting Fish (Betta splendens Regan) Production
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2005)
แนวทางการลดต้นทุนโดยใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันที่ผ่านกระบวนการหมักด้วย EM ทดแทนกากถั่วเหลืองในอาหารปลาทับทิมGuideline for cost reduction of using on palm kernel meal fermented with EM for soybean meal replacement in Red Tilapia (Oreochromis sp.) diet
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การใช้น้ำนึ่งปลาจากโรงงานอุตสาหกรรมแปรรูปสัตว์น้ำเพื่อพัฒนาเป็นอาหารกุ้งก้ามกรามUtilization on Seafood Processing Fishes Condensate for Development of Giant Freshwater Prawn (Macrobrachium rosenbergii) Diet
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2013)
การประยุกต์ใช้สาหร่าย Nostoc commune ที่ผ่านการดัดแปลงโครงสร้างเป็นวัตถุดิบในอาหารปลาทับทิมThe application of cyanobacteria, Nostoc commune structural modified for material in Oreochromis sp. pellet diets
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
องค์ประกอบทางชีวเคมีและการใช้ประโยชน์จากสาหร่ายทะเลขนาดใหญ่ Caulerpa racemosa บริเวณชายฝั่งอันดามัน
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)