Search
Now showing items 1-6 of 6
การใช้สมุนไพรในการควบคุมตัวอ่อนของแมลงวันบ้าน (Musca domestica Linnaeus) และยับยั้งแบคทีเรียที่ก่อโรคในระบบ ทางเดินอาหาร ในการพัฒนาคุณภาพผลิตภัณฑ์อาหารสัตว์น้าพื้นบ้านUses of Herbal Plants in the Control of House Fly Larva (Musca domestica Linnaeus) and Inhibition of Microbial for the Quality of Aquatic Food Products.
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)
ความชุกชุมของแพลงก์ตอนพืชและชนิดของแบคทีเรียกลุ่มโคลิฟอร์มที่พบในดิน น้ำ กุ้ง ในบ่อเลี้ยงกุ้งขาวแวนนาไม จังหวัดตรัง เพื่อพัฒนาระบบการเลี้ยงอย่างปลอดภัยPhytoplankton Abundance and Species Diversity of Coliform Bacteria from Pond Bottom, Soil, Water and Shrimp Meat of Pacific White Shrimp (Litopeneaus vanamei) Pond in Trang Province for Development of Shrimp Safety Culture
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
องค์ประกอบทางชีวเคมีและการใช้ประโยชน์จากสาหร่ายทะเลขนาดใหญ่ Caulerpa racemosa บริเวณชายฝั่งอันดามัน
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
การประเมินการเปลี่ยนแปลงของแบคทีเรียที่เป็นตัวบ่งชี้คุณภาพน้ำที่มีผลกระทบต่อสัตว์น้ำเศรษฐกิจบริเวณชายฝั่งทะเลอันดามัน จังหวัดตรังAssessment of indicator bacteria change in coastal water of Andaman sea and impact on economic aquatic animals, Trang province
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
การผลิตไฮโดรเจนจากชีวมวลสาหร่ายสีเขียวแกมน้ำเงินสกุล Hapalosiphon โดยวิธี three-step microbial hydrogen-producing systemPhotobiological hydrogen production from cyanobacteria genus Hapalosiphon biomass using three-step microbial hydrogen-producing system
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2013)
ผลของการใช้สาหร่ายไส้ไก่ (Ulva intestinalis Linnaeus) ทดแทนปลาสดในสูตรน้ำหมักชีวภาพต่อการเจริญเติบโต และคุณค่าทางโภชนาการของสาหร่ายพวงองุ่น
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2021)