• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

การพัฒนากระบวนการยืดอายุการเก็บรักษาเต้าเจี้ยวของวิสาหกิจชุมชน บ้านบนควน อำเภอนาโยง จังหวัดตรัง เพื่อความปลอดภัยในการบริโภคSupplementation of synthesized organic acids in soybean paste fermentation for safety consumption of Ban Kwai Community Enterprise Group, Na Yong District Trang Province 

Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต; Supraaewpan Lohalausanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช; Natta Kachenpukdee | นัฏฐา คเชนทร์ภักดี (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorChutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต (1)Natta Kachenpukdee | นัฏฐา คเชนทร์ภักดี (1)Supraaewpan Lohalausanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช (1)Subject
กรดกรดซิตริก (1)
กรดอะซิติก (1)
กรดแลกติก (1)
การถนอมอาหาร (1)
วิสาหกิจชุมชน (1)... View MoreDate Issued2019 (1)Has File(s)Yes (1)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV