• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-2 of 2

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

ศึกษาสภาพการบรรจุที่เหมาะสมต่อการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์ปลาเค็มที่ผลิตในจังหวัดตรังStudy of Appropriate Packaging for Keeping Dried Salted Fish Produced in Trang Province 

Chompunooch Somaree | ชมพูนุช โสมาลีย์; Chakhriya Chalad | ชาคริยา ฉลาด (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2004)
Thumbnail

การใช้เทคโนโลยีในการพัฒนาการผลิตอาหารแปรรูปพื้นบ้านตลาด OTOP กรณีศึกษา : การทำปลาเค็มตากแห้งของชาวบ้านหาดทรายขาว ตำบลนาเกลือ อำเภอกันตัง จังหวัดตรัง 

Samran Chocksawasdikorn | สำราญ โชคสวัสดิกร (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2006)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorChakhriya Chalad | ชาคริยา ฉลาด (1)Chompunooch Somaree | ชมพูนุช โสมาลีย์ (1)Samran Chocksawasdikorn | สำราญ โชคสวัสดิกร (1)Subject
การถนอมอาหาร (2)
ปลาเค็ม (2)
การตากแห้ง (1)การบรรจุหีบห่อ (1)การแปรรูปอาหาร (1)ตรัง (1)บรรจุภัณฑ์อาหาร (1)... View MoreDate Issued2004 (1)2006 (1)Has File(s)Yes (2)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV