• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-2 of 2

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

การพัฒนาสูตรน้ำพริกปลาสวรรค์และอายุการเก็บรักษาThe Ingredients development Nam - Phrik Sawan and time keeping 

Chompunooch Somalee | ชมพูนุช โสมาลีย์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2002)
Thumbnail

ศึกษาผลการฉายรังสีอัลตร้าไวโอเลต-ซีต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพในการเก็บรักษาแกงไตปลาแห้งสำเร็จรูปEffect of Ultraviolet-C radiation on quality change of Tai-Plaa curry paste during preservation 

Chompunooch Somalee | ชมพูนุช โสมาลีย์; Kanitsorn Boonrat | คณิศร บุญรัตน์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

Author
Chompunooch Somalee | ชมพูนุช โสมาลีย์ (2)
Kanitsorn Boonrat | คณิศร บุญรัตน์ (1)Subject
การถนอมอาหาร (2)
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ (1)การเก็บรักษา (1)การเปลี่ยนแปลงคุณภาพ (1)การแปรรูปอาหาร (1)น้ำพริกปลาสวรรค์ (1)รังสีอัลตร้าไวโอเลต-ซี (1)อาหารปรุงสำเร็จ (1)แกงไตปลาแห้งสาเร็จรูป (1)... View MoreDate Issued2010 - 2015 (1)2002 - 2009 (1)Has File(s)Yes (2)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV