• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-5 of 5

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

การทดลองใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันหมัก เพื่อลดต้นทุนค่าอาหารสำหรับการเลี้ยงปลากะพงขาวThe Experiment on Fermented Palm Kernel Cake to Diet Cost Reduction for Seabass (Lates calcarifer) Culture 

Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Jesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
Thumbnail

การใช้น้ำหมักโปรตีนชีวภาพในอาหารปลาดุกลูกผสมUtilization of bio-fermented liquid protein in hybrid Catfish (Clarias macrocephalus x C.gariepinus) feed 

Worawut Koedprang | วรวุฒิ เกิดปราง; Preeda Phumee | ปรีดา ภูมี (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)
Thumbnail

การใช้น้ำนึ่งปลาจากโรงงานอุตสาหกรรมแปรรูปสัตว์น้ำเพื่อพัฒนาเป็นอาหารกุ้งก้ามกรามUtilization on Seafood Processing Fishes Condensate for Development of Giant Freshwater Prawn (Macrobrachium rosenbergii) Diet 

Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Jesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2013)
Thumbnail

การเลี้ยงปลาดุกลูกผสมในสวนยางพาราเป็นอาชีพเสริมด้วยอาหารลดต้นทุนของกลุ่มวิสาหกิจชุมชนกลุ่มเกษตรกรทำนาตะโหมด จังหวัดพัทลุงHybrid Catfish Culture in Rubber Tree Garden for Supplementary Occupation with Reduction Feed by Tamot Community, Patthalung 

Watthana Watthakun | วัฒนา วัฒนกุล; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Manoch khamcharoen | มาโนช ขำเจริญ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
Thumbnail

การทดแทนถั่วเหลืองป่นด้วยสาหร่ายไมโคร สปอราในอาหารปลากะพงขาว 

Worawut Koedprang | วรวุฒิ เกิดปราง (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorUraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล (3)Jesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ (2)Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล (2)Worawut Koedprang | วรวุฒิ เกิดปราง (2)Manoch khamcharoen | มาโนช ขำเจริญ (1)Preeda Phumee | ปรีดา ภูมี (1)Watthana Watthakun | วัฒนา วัฒนกุล (1)Subject
อาหารสัตว์ (5)
ปลากะพงขาว (2)ปลาดุกลูกผสม (2)อาหารปลา (2)กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ามัน (1)กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้้ามัน (1)การหมัก (1)กุ้งก้ามกราม (1)ถั่วเหลืองป่น (1)ปลาดุก (1)... View MoreDate Issued2012 (1)2013 (1)2016 (1)2017 (1)2018 (1)Has File(s)Yes (5)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV