• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-5 of 5

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

ระยะเวลาการเก็บรักษาข้าวเปลือก ต่อปริมาณไขมัน โปรตีน และสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพในข้าวเก่าทับทิมชุมแพStorage times of stale Tub Tim Chumphae paddy rices to protein, fat content and bioactive compounds 

Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
Thumbnail

ผลของการแปรรูปต่อการเปลี่ยนแปลงปริมาณของสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพในสาหร่ายพวงองุ่น (Caulerpa lentillifera)Effects of processing to changing on bioactive compounds in the sea grapes (Caulerpa lentillifera) 

Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Manoch Chamcharoen | มาโนช ขำเจริญ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
Thumbnail

ผลผลิตและอายุเก็บเกี่ยวที่เหมาะสมต่อคุณค่าทางโภชนาการ สารออก ฤทธิ์ทางชีวภาพของข้าวสังข์หยดที่ปลูกแบบธรรมชาติในพื้นที่นาดอนYield and harvesting maturity on nutritional value, bioactive compound of green Sangyod rice cultivation in upland areas 

Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห; Peerapong Puengyam | พีรพงษ์ พึ่งแย้ม (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
Thumbnail

คุณภาพทางเคมี-กายภาพ และสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพในผลิตภัณฑ์ข้าวกล้องงอกหุงสุกเร็วจากข้าวกล้องงอกผสม 3 สายพันธุ์Physico-chemical properties and bio-functional substances in quickly cooked products of germinated brown rice mixed with three species 

Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Supaluk Sudkhao | ศุภลักษณ์ สุดขาว; Peerapong Puengyam | พีรพงษ์ พึ่งแย้ม (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
Thumbnail

สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพจากฟองน้ำทะเล Phakellia sp และการถ่ายทอดไปยังผู้ล่า Phyllidiella sp 

Patchara Pedpradab | พชร เพ็ชรประดับ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2013)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorUraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล (3)Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล (3)Peerapong Puengyam | พีรพงษ์ พึ่งแย้ม (2)Manoch Chamcharoen | มาโนช ขำเจริญ (1)Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห (1)Patchara Pedpradab | พชร เพ็ชรประดับ (1)Supaluk Sudkhao | ศุภลักษณ์ สุดขาว (1)Subject
สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ (5)
bio-functional substances (1)bioactive compounds (1)C. lentillifera (1)การแปรรูป (1)ข้าวกล้องงอก (1)ข้าวทับทิมชุมแพ (1)ข้าวสังข์หยด (1)ข้าวเปลือก (1)คุณค่าทางโภชนาการ (1)... View MoreDate Issued2018 (2)2013 (1)2017 (1)2019 (1)Has File(s)Yes (5)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV