Search
Now showing items 1-5 of 5
ระยะเวลาการเก็บรักษาข้าวเปลือก ต่อปริมาณไขมัน โปรตีน และสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพในข้าวเก่าทับทิมชุมแพStorage times of stale Tub Tim Chumphae paddy rices to protein, fat content and bioactive compounds
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
ผลของการแปรรูปต่อการเปลี่ยนแปลงปริมาณของสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพในสาหร่ายพวงองุ่น (Caulerpa lentillifera)Effects of processing to changing on bioactive compounds in the sea grapes (Caulerpa lentillifera)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพจากฟองน้ำทะเล Phakellia sp และการถ่ายทอดไปยังผู้ล่า Phyllidiella sp
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2013)