• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-6 of 6

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

คุณค่าทางโภชนาการและการทดลองเลี้ยงซิลิเอตบางชนิดเพื่อเป็นแหล่งอาหารมีชีวิตทางเลือกสำหรับการอนุบาลลูกสัตว์น้ำวัยอ่อนNutritional quality and culture of some marine ciliates propose as alternative live food for larviculture 

Woraporn Tarangkoon | วรพร ธารางกูร; Suwat Tanyaros | สุวัจน์ ธัญรส; Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2014)
Thumbnail

การศึกษาคุณค่าโภชนาการและกระบวนการผลิตเห็ดเสม็ดในน้ำเกลือบรรจุกระป๋อง 

Donrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์; Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห; Amornrat Angajchariya | อมรรัตน์ อังอัจฉะริยะ; La-ongwon Srijan | ละอองวรรณ ศรีจันทร์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
Thumbnail

พัฒนาผลิตภัณฑ์ซุปหอยเสริมสมุนไพรพร้อมบริโภคเพื่อยกระดับให้เป็นผลิตภัณฑ์ชุมชนของกลุ่มวิสาหกิจชุมชนบ้านปากคลอง จ.ตรังDevelopment of ready to eat shellfish soup enhanced with herbs upgraded to product of Ban Pak-Klong community enterprise, Trang 

Chompunooch Somaree | ชมพูนุช โสมาลีย์; Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช; Sirinad Jongrak | สิรินาฏ จงรักษ์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
Thumbnail

คุณค่าทางโภชนการและสารพฤกษเคมีที่สำคัญในสาหร่ายพวงองุ่น (Caulerpa lentillifera) ที่เลี้ยงด้วยระดับธาตุอาหารต่างกันNutritional value and Important Phytochemicals in sea grapes (Caulerpa lentillifera) cultured with different nutrient levels 

Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Manoch khamcharoen | มาโนช ขำเจริญ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
Thumbnail

ผลผลิตและอายุเก็บเกี่ยวที่เหมาะสมต่อคุณค่าทางโภชนาการ สารออก ฤทธิ์ทางชีวภาพของข้าวสังข์หยดที่ปลูกแบบธรรมชาติในพื้นที่นาดอนYield and harvesting maturity on nutritional value, bioactive compound of green Sangyod rice cultivation in upland areas 

Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห; Peerapong Puengyam | พีรพงษ์ พึ่งแย้ม (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
Thumbnail

คุณค่าทางโภชนาการของผลิตภัณฑ์แป้งข้าวหมากที่ผลิตจากข้าวสังข์หยดพัทลุงNutritional value of Sweetened rice (kaomak)products from Sung yod Phatthalung rices 

Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2011)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorNopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห (3)Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล (2)Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล (2)Amornrat Angajchariya | อมรรัตน์ อังอัจฉะริยะ (1)Chompunooch Somaree | ชมพูนุช โสมาลีย์ (1)Donrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์ (1)La-ongwon Srijan | ละอองวรรณ ศรีจันทร์ (1)Manoch khamcharoen | มาโนช ขำเจริญ (1)Peerapong Puengyam | พีรพงษ์ พึ่งแย้ม (1)Sirinad Jongrak | สิรินาฏ จงรักษ์ (1)... View MoreSubject
คุณค่าทางโภชนาการ (6)
bioactive compounds (1)การถนอมอาหาร (1)การอนุบาลสัตว์น้ำ (1)การแปรรูปอาหาร (1)ข้าวสังข์หยด (1)ข้าวสังข์หยดพัทลุง (1)คุณค่าทางโภชนาการของซุป (1)ซุปหอย (1)ผลิตภัณฑ์แป้งข้าวหมาก (1)... View MoreDate Issued2017 (3)2011 (1)2014 (1)2019 (1)Has File(s)Yes (6)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV