• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-5 of 5

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

การทดลองใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันหมัก เพื่อลดต้นทุนค่าอาหารสำหรับการเลี้ยงปลากะพงขาวThe Experiment on Fermented Palm Kernel Cake to Diet Cost Reduction for Seabass (Lates calcarifer) Culture 

Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Jesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
Thumbnail

แนวทางการลดต้นทุนโดยใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันที่ผ่านกระบวนการหมักด้วย EM ทดแทนกากถั่วเหลืองในอาหารปลาทับทิมGuideline for cost reduction of using on palm kernel meal fermented with EM for soybean meal replacement in Red Tilapia (Oreochromis sp.) diet 

Watthana Watthakun | วัฒนา วัฒนกุล; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Jesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
Thumbnail

แนวทางการลดต้นทุนโดยใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันที่ผ่านกระบวนการหมักด้วย EM ทดแทนกากถั่วเหลืองในอาหารปลาทับทิมGuideline for cost reduction of using on palm kernel meal fermented with EM for soybean meal replacement in Red Tilapia (Oreochromis sp.) diet 

Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Jesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
Thumbnail

กระบวนการแยกและทำบริสุทธิ์เอทานอลจากน้ำหมักของน้ำทิ้งโรงงานขนมจีนSeparation and purification process of Ethanol from fermentation broth of rice noodle wastewater 

Chanika Saenge Chooklin | ฌานิกา แซ่แง่ ชูกลิ่น (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2014)
Thumbnail

ประสิทธิภาพของสารลดแรงตึงผิวชีวภาพที่ได้จากการหมักเปลือกส้มโอในการยับยั้งแบคทีเรียThe Potential of Biosurfactant from Pomelo peel fermentation for bacterinl inhibition 

Chanika Saenge Chooklin | ฌานิกา แซ่แง่ ชูกลิ่น; Aneak Sawain | เอนก สาวะอินทร์; Wanvipa Chaichan | วรรณวิภา ไชยชาญ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorJesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ (3)Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล (3)Chanika Saenge Chooklin | ฌานิกา แซ่แง่ ชูกลิ่น (2)Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล (2)Aneak Sawain | เอนก สาวะอินทร์ (1)Wanvipa Chaichan | วรรณวิภา ไชยชาญ (1)Watthana Watthakun | วัฒนา วัฒนกุล (1)Subject
การหมัก (5)
อาหารปลา (3)กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ามัน (2)ปลาทับทิม (2)กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้้ามัน (1)การกลั่น (1)การยับยั้งแบคทีเรีย (1)น้ำทิ้งโรงงานขนมจีน (1)ปลากะพงขาว (1)ปาล์มน้ำมัน (1)... View MoreDate Issued2017 (2)2014 (1)2016 (1)2019 (1)Has File(s)Yes (5)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV