Search
Now showing items 1-10 of 20
การทดลองใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันหมัก เพื่อลดต้นทุนค่าอาหารสำหรับการเลี้ยงปลากะพงขาวThe Experiment on Fermented Palm Kernel Cake to Diet Cost Reduction for Seabass (Lates calcarifer) Culture
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
ประสิทธิภาพของสาหร่ายไมโครสปอรา (Microspora sp. Thuret) หมัก ในอาหารผสมต่อการเจริญเติบโตและคุณภาพเนื้อของปลากะพงขาวEfficiency of Fermented Marine Silage from Green algae (Microspora sp., Thuret) in Artificial Diet on Growth and Carcass Quality of Seabass (Lates calcarifer Bloch, 1970)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
เปรียบเทียบสมบัติทางเคมี กายภาพ และสารอาหารของข้าวกล้องและข้าวนึ่งสังข์หยดที่ปลูกต่างพื้นที่Comparision the physicochemical properties and nutrients of Sangyod brown rice and parboiled rice in different growing areas
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
ระบบการให้อาหารที่เหมาะสมสำหรับการอนุบาลตัวอ่อนของปูแสม Episesarma singaporense (Tweedie,1936)Optimal feeding regimes for larval nursing of sesarmid crab Episesarma singaporense (Tweedie,1936)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
การผลิตชีวมวลและสภาวะที่เหมาะสมในการสกัดสารสีแอสต้าแซนทีนของ Phaffia rhodozyma TISTR 5730 โดยใช้เครื่อง Supercritical Fluid Extraction ในน้ำทิ้งโรงงานผลิตขนมจีนเพื่อการประยุกต์ใช้ในอาหารสัตว์น้ำและผลิตภัณฑ์เวชสำอางBiomass production and optimal conditions for extracting pigments astaxanthin of Phaffia rhodozyma TISTR 5730 by Supercritical Fluid Extraction in wastewater to produce noodles. for applications in the aquaculture food and cosmetics
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
การศึกษาการเพาะเลี้ยงเส้นใยเห็ดเสม็ดบนอาหารสังเคราะห์และฤทธิ์ทางชีวภาพของเห็ดเสม็ดMycelial cultivation on synthetic media and bioactive properties of Boletus griseipurpureus
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
การปรับปรุงคุณภาพปลาสีเสียดเค็มโดยใช้สารทดแทนเกลือ โซเดียมคลอไรด์ และการใช้ฟิล์มเคลือบผิวที่บริโภคได้และ การเพิ่มมูลค่าเป็นผลิตภัณฑ์พร้อมบริโภคImprovement of Salted Snapper Queen Fish Quality by Sodium Chloride Salt Replacement and Edible Coating Film and Value Added, Ready to Eat (RTE) Product
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
ความชุกชุมของแพลงก์ตอนพืชและชนิดของแบคทีเรียกลุ่มโคลิฟอร์มที่พบในดิน น้ำ กุ้ง ในบ่อเลี้ยงกุ้งขาวแวนนาไม จังหวัดตรัง เพื่อพัฒนาระบบการเลี้ยงอย่างปลอดภัยPhytoplankton Abundance and Species Diversity of Coliform Bacteria from Pond Bottom, Soil, Water and Shrimp Meat of Pacific White Shrimp (Litopeneaus vanamei) Pond in Trang Province for Development of Shrimp Safety Culture
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
การศึกษาประสิทธิภาพด้านเทคนิคและความเข้มแสงของหลอดไฟฟลูออเรสเซนต์ที่ใช้ในห้องเรียนมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย วิทยาเขตตรัง หลังการใช้งาน 3 ปีStudy the efficiency of fluorescent about technique and light intensity after used 3 years case study : classroom of RMUTSV, Trang campus
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)