Search
Now showing items 1-8 of 8
ประสิทธิภาพของสาหร่ายไมโครสปอรา (Microspora sp. Thuret) หมัก ในอาหารผสมต่อการเจริญเติบโตและคุณภาพเนื้อของปลากะพงขาวEfficiency of Fermented Marine Silage from Green algae (Microspora sp., Thuret) in Artificial Diet on Growth and Carcass Quality of Seabass (Lates calcarifer Bloch, 1970)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
สัดส่วนเศษปลาหมักผงที่เหมาะสมในการทดแทนปลาป่นและกากถั่วเหลืองในอาหารปลานิลแดงAppropriate proportion of fermented fish-offal powder for fish meal and soybean cake replacement in Read Tilapia feed
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2014)
การใช้น้ำหมักโปรตีนชีวภาพในอาหารปลาดุกลูกผสมUtilization of bio-fermented liquid protein in hybrid Catfish (Clarias macrocephalus x C.gariepinus) feed
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)
การใช้ถั่วเหลืองหมักด้วยเชื้อรา Aspergillus niger ในอาหารผสมต่อการเจริญเติบโต ค่าโลหิตวิทยา และการต้านอนุมูลอิสระของปลากะพงขาวUtilization of fermented soybean meal by fungi Aspergillus niger in formulated diets on growth performances, haematological parameters and total antioxidant capacity in Asian seabass (Lates calcarifer Bloch, 1970)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
จุลินทรีย์ท้องถิ่นในพื้นที่เพาะเลี้ยงสัตว์น้ำเพื่อการเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำตามหลักเกษตรธรรมชาติ กรณีศึกษา : ฟาร์มเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำจืด คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการประมง มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย วิทยาเขตตรังIndigenous Microorganism in aquaculture area based on natural farming principles case study: freshwater aquaculture farm faculty of Science and Fisheries technology, Rajamangala university of technology Srivijaya, Trang campus
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2013)
สารพฤกษเคมี ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ การยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคและความเป็นพิษต่อสัตว์น้ำของสารสกัดสาหร่ายทะเลPhytochemistry, Antioxidant Activities, Antibactrial Activities and Toxicity on Aquatic Animals of Marine Marcoalgae Rhizoclonium hieroglyphicum (C. Agardh) K?tzing, 1845 Extracts
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
การทดแทนถั่วเหลืองป่นด้วยสาหร่ายไมโคร สปอราในอาหารปลากะพงขาว
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
ระดับโปรตีนและไขมันที่เหมาะสมในอาหารปลาตะกรับ (Scatophagus argus, Linnaeus, 1766)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)