• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 21

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

ผลของการเสริมกากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันในอาหารกุ้งก้ามกรามThe effects of palm kernel cake supplementation in giant freshwater Prawn (Macrobrachium rosenbergii) diets 

Watthana Watthakun | วัฒนา วัฒนกุล; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Jesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2011)
Thumbnail

การทดลองใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันหมัก เพื่อลดต้นทุนค่าอาหารสำหรับการเลี้ยงปลากะพงขาวThe Experiment on Fermented Palm Kernel Cake to Diet Cost Reduction for Seabass (Lates calcarifer) Culture 

Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Jesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
Thumbnail

การประยุกต์ใช้สาหร่าย Nostoc commune ที่ผ่านการดัดแปลงโครงสร้างเป็นวัตถุดิบในอาหารปลาทับทิมThe application of cyanobacteria, Nostoc commune structural modified for material in Oreochromis sp. pellet diets 

Watthana Watthakun | วัฒนา วัฒนกุล; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Jesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
Thumbnail

เปรียบเทียบสมบัติทางเคมี กายภาพ และสารอาหารของข้าวกล้องและข้าวนึ่งสังข์หยดที่ปลูกต่างพื้นที่Comparision the physicochemical properties and nutrients of Sangyod brown rice and parboiled rice in different growing areas 

Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Watthana Watthakun | วัฒนา วัฒนกุล (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
Thumbnail

แนวทางการลดต้นทุนโดยใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันที่ผ่านกระบวนการหมักด้วย EM ทดแทนกากถั่วเหลืองในอาหารปลาทับทิมGuideline for cost reduction of using on palm kernel meal fermented with EM for soybean meal replacement in Red Tilapia (Oreochromis sp.) diet 

Watthana Watthakun | วัฒนา วัฒนกุล; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Jesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
Thumbnail

กระบวนการผลิตข้าวกล้องงอกและข้าวงอกนึ่งที่เหมาะสมต่อการเพิ่มคุณค่าสารอาหารในข้าวพื้นเมืองที่มีศักยภาพของภาคใต้Germinated brown rice and germinate parboiled rice process to increase the nutritional value of potential upland rice in the South area 

Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห; Perapong Pungyum | พีรพงษ์ พึ่งแย้ม (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
Thumbnail

แนวทางการลดต้นทุนโดยใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันที่ผ่านกระบวนการหมักด้วย EM ทดแทนกากถั่วเหลืองในอาหารปลาทับทิมGuideline for cost reduction of using on palm kernel meal fermented with EM for soybean meal replacement in Red Tilapia (Oreochromis sp.) diet 

Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Jesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
Thumbnail

การใช้น้ำนึ่งปลาจากโรงงานอุตสาหกรรมแปรรูปสัตว์น้ำเพื่อพัฒนาเป็นอาหารกุ้งก้ามกรามUtilization on Seafood Processing Fishes Condensate for Development of Giant Freshwater Prawn (Macrobrachium rosenbergii) Diet 

Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Jesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2013)
Thumbnail

การประยุกต์ใช้สาหร่าย Nostoc commune ที่ผ่านการดัดแปลงโครงสร้างเป็นวัตถุดิบในอาหารปลาทับทิมThe application of cyanobacteria, Nostoc commune structural modified for material in Oreochromis sp. pellet diets 

Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Jesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
Thumbnail

การสกัดและคุณสมบัติของพอลิแซ็กคาไรด์จาก สาหร่ายผมนาง สาหร่ายผักกาดทะเล และสาหร่ายขนนกExtraction and Characterization of Polysaccharides from Gracilaria fisheri, Ulva rigida and Caulerpa racemosa 

Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห; Piyarat Sirivongpaisal | ปิยรัตน์ ศิริวงษ์ไพศาล; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2010)
  • 1
  • 2
  • 3

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

Author
Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล (21)
Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล (10)Jesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ (7)Watthana Watthakun | วัฒนา วัฒนกุล (5)Manoch khamcharoen | มาโนช ขำเจริญ (3)Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห (3)Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต (1)Donrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์ (1)Manoch Chamcharoen | มาโนช ขำเจริญ (1)Patchara Pedpradab | พชร เพ็ชรประดับ (1)... View MoreSubjectอาหารปลา (6)กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ามัน (4)ปลาทับทิม (4)การหมัก (3)ข้าวกล้องงอก (3)สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ (3)อาหารสัตว์ (3)การดัดแปลงโครงสร้างสาหร่าย (2)กุ้งก้ามกราม (2)ข้าวสังข์หยดพัทลุง (2)... View MoreDate Issued2018 (4)2019 (4)2015 (3)2017 (3)2011 (2)2016 (2)2010 (1)2012 (1)2013 (1)Has File(s)Yes (21)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV