• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 10

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารพื้นบ้าน: ข้าวยำสมุนไพรทอดกึ่งสำเร็จรูปDevelopment of local food product: instant fried herbal Thai rice salad (Khao Yam) 

Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห; Darika Awapak | ดาริกา อวะภาค; Donrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2013)
Thumbnail

การศึกษาการเพาะเลี้ยงเส้นใยเห็ดเสม็ดบนอาหารสังเคราะห์และฤทธิ์ทางชีวภาพของเห็ดเสม็ดMycelial cultivation on synthetic media and bioactive properties of Boletus griseipurpureus 

Amornrat Angajchariya | อมรรัตน์ อังอัจฉะริยะ; Donrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์; Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
Thumbnail

คุณค่าทางโภชนาการและการทดลองเลี้ยงซิลิเอตบางชนิดเพื่อเป็นแหล่งอาหารมีชีวิตทางเลือกสำหรับการอนุบาลลูกสัตว์น้ำวัยอ่อนNutritional quality and culture of some marine ciliates propose as alternative live food for larviculture 

Woraporn Tarangkoon | วรพร ธารางกูร; Suwat Tanyaros | สุวัจน์ ธัญรส; Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2014)
Thumbnail

การศึกษาคุณค่าโภชนาการและกระบวนการผลิตเห็ดเสม็ดในน้ำเกลือบรรจุกระป๋อง 

Donrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์; Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห; Amornrat Angajchariya | อมรรัตน์ อังอัจฉะริยะ; La-ongwon Srijan | ละอองวรรณ ศรีจันทร์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
Thumbnail

กระบวนการผลิตข้าวกล้องงอกและข้าวงอกนึ่งที่เหมาะสมต่อการเพิ่มคุณค่าสารอาหารในข้าวพื้นเมืองที่มีศักยภาพของภาคใต้Germinated brown rice and germinate parboiled rice process to increase the nutritional value of potential upland rice in the South area 

Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห; Perapong Pungyum | พีรพงษ์ พึ่งแย้ม (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
Thumbnail

การสกัดและคุณสมบัติของพอลิแซ็กคาไรด์จาก สาหร่ายผมนาง สาหร่ายผักกาดทะเล และสาหร่ายขนนกExtraction and Characterization of Polysaccharides from Gracilaria fisheri, Ulva rigida and Caulerpa racemosa 

Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห; Piyarat Sirivongpaisal | ปิยรัตน์ ศิริวงษ์ไพศาล; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2010)
Thumbnail

กระบวนการผลิตและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของหอยตลับแช่เยือกแข็งProduction Proces and quality change of frozen hard clam (Mertrix casta) 

Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห; Donrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
Thumbnail

ผลผลิตและอายุเก็บเกี่ยวที่เหมาะสมต่อคุณค่าทางโภชนาการ สารออก ฤทธิ์ทางชีวภาพของข้าวสังข์หยดที่ปลูกแบบธรรมชาติในพื้นที่นาดอนYield and harvesting maturity on nutritional value, bioactive compound of green Sangyod rice cultivation in upland areas 

Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห; Peerapong Puengyam | พีรพงษ์ พึ่งแย้ม (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
Thumbnail

การใช้ประโยชน์จากกากถั่วเหลืองเพื่อทดแทนเนื้อปลาในผลิตภัณฑ์ข้าวเกรียบปลาสดUtilization of soybean meal for fish meat substitution in Palaw Keropok 

Donrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์; Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
Thumbnail

การพัฒนาผลิตภัณฑ์ผงโรยข้าว (ฟูริคาเกะ) จากหนังปลากะพงขาวทอดกรอบProduct Development of Rice Seasoning (Furikake) from Crispy Fried Seabass (Lates calcarifer) Skin 

Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห; Donrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์; Natta Kachenpukdee | นัฎฐา คเชนทร์ภักดี (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

Author
Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห (10)
Donrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์ (6)Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล (3)Amornrat Angajchariya | อมรรัตน์ อังอัจฉะริยะ (2)Darika Awapak | ดาริกา อวะภาค (1)La-ongwon Srijan | ละอองวรรณ ศรีจันทร์ (1)Natta Kachenpukdee | นัฎฐา คเชนทร์ภักดี (1)Peerapong Puengyam | พีรพงษ์ พึ่งแย้ม (1)Perapong Pungyum | พีรพงษ์ พึ่งแย้ม (1)Piyarat Sirivongpaisal | ปิยรัตน์ ศิริวงษ์ไพศาล (1)... View MoreSubjectคุณค่าทางโภชนาการ (3)การพัฒนาผลิตภัณฑ์ (2)สารต้านอนุมูลอิสระ (2)เห็ดเสม็ด (2)bioactive compounds (1)fish meat (1)food preservation (1)local food (1)soybean meal (1)กากถั่วเหลือง (1)... View MoreDate Issued2017 (3)2010 (1)2013 (1)2014 (1)2015 (1)2016 (1)2018 (1)2019 (1)Has File(s)Yes (10)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV