Search
Now showing items 1-5 of 5
การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารขบเคี้ยวที่มีส่วนผสมของแป้งสาคูและเนื้อปลาทูน่าDevelopment of Snack Food Product from Sago Starch and Tuna meat
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2004)
ศึกษาสภาพการบรรจุที่เหมาะสมต่อการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์ปลาเค็มที่ผลิตในจังหวัดตรังStudy of Appropriate Packaging for Keeping Dried Salted Fish Produced in Trang Province
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2004)
ทัศนคติของชุมชนต่อการอนุรักษ์ป่าชายเลนในอำเภอสิเกา จังหวัดตรังCommunity\'s Attitude to Mangrove Conservation in Sikao District, Trang Province
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2004)
การศึกษาปริมาณและการกระจายของหอยตะเภาบริเวณอำเภอสิเกา จังหวัดตรังStudy on quantitative and distribution of Leather Donax (Donax scortum, Linnaeus) at Sikao district, Trang provinces
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2004)