Search
Now showing items 1-4 of 4
กระบวนการผลิตข้าวกล้องงอกและข้าวงอกนึ่งที่เหมาะสมต่อการเพิ่มคุณค่าสารอาหารในข้าวพื้นเมืองที่มีศักยภาพของภาคใต้Germinated brown rice and germinate parboiled rice process to increase the nutritional value of potential upland rice in the South area
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
ผลของอุณหภูมิในการแช่งอก และหุงต้มต่อปริมาณไทอะมีน,GABA,สารต้านอนุมูลอิสระในข้าวมอลต์และข้าวกล้องงอกนึ่งสังข์หยดพัทลุงEffect of Temperature Soaking, Fermination and Cooking to thiamine,GABA,antioxidants in Sung Yod malts and Parboiled Germinated brown rice.
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)