Search
Now showing items 1-4 of 4
กระบวนการผลิตข้าวกล้องงอกและข้าวงอกนึ่งที่เหมาะสมต่อการเพิ่มคุณค่าสารอาหารในข้าวพื้นเมืองที่มีศักยภาพของภาคใต้Germinated brown rice and germinate parboiled rice process to increase the nutritional value of potential upland rice in the South area
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การสกัดและคุณสมบัติของพอลิแซ็กคาไรด์จาก สาหร่ายผมนาง สาหร่ายผักกาดทะเล และสาหร่ายขนนกExtraction and Characterization of Polysaccharides from Gracilaria fisheri, Ulva rigida and Caulerpa racemosa
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2010)
กระบวนการผลิตและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของหอยตลับแช่เยือกแข็งProduction Proces and quality change of frozen hard clam (Mertrix casta)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)