• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-7 of 7

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

การใช้โปรตีนจากถั่วเหลืองเพื่อทดแทนเนื้อปลาในการผลิตลูกชิ้นปลาSubstitution of Fish meat with Real Soya in Fish ball 

Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2003)
Thumbnail

การเตรียมกล้าเชื้อผงสำหรับการผลิตปลาส้มPreparation of Powder Inoculum for Ferment Fish Som Production 

Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2000)
Thumbnail

การศึกษาคุณค่าโภชนาการและกระบวนการผลิตเห็ดเสม็ดในน้ำเกลือบรรจุกระป๋อง 

Donrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์; Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห; Amornrat Angajchariya | อมรรัตน์ อังอัจฉะริยะ; La-ongwon Srijan | ละอองวรรณ ศรีจันทร์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
Thumbnail

การพัฒนาสูตรน้ำพริกปลาสวรรค์และอายุการเก็บรักษาThe Ingredients development Nam - Phrik Sawan and time keeping 

Chompunooch Somalee | ชมพูนุช โสมาลีย์ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2002)
Thumbnail

การเพาะเลี้ยงสาหร่ายพวงองุ่น(Caulerpa racemosa var corynephora)เชิงพาณิชย์ในจังหวัดตรังCulture seaweeds (Caulerpa racemosa var corynephora) for commercial purpose in Trang province 

Chanyut Sudtongkong | ชาญยุทธ สุดทองคง (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2005)
Thumbnail

การใช้เทคโนโลยีในการพัฒนาการผลิตอาหารแปรรูปพื้นบ้านตลาด OTOP กรณีศึกษา : การทำปลาเค็มตากแห้งของชาวบ้านหาดทรายขาว ตำบลนาเกลือ อำเภอกันตัง จังหวัดตรัง 

Samran Chocksawasdikorn | สำราญ โชคสวัสดิกร (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2006)
Thumbnail

ศึกษาวิธีการแปรรูปเห็ดเสม็ด (Boletus griseipurpureus Coner.) เพื่อยืดอายุการเก็บรักษา และส่งเสริมอาชีพสู่ ชุมชนในอำเภอสิเกา จังหวัดตรัง 

Prasert Tongnunui | ประเสริฐ ทองหนูนุ้ย (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2009)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorAmornrat Angajchariya | อมรรัตน์ อังอัจฉะริยะ (1)Chanyut Sudtongkong | ชาญยุทธ สุดทองคง (1)Chompunooch Somalee | ชมพูนุช โสมาลีย์ (1)Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต (1)Donrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์ (1)La-ongwon Srijan | ละอองวรรณ ศรีจันทร์ (1)Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห (1)Prasert Tongnunui | ประเสริฐ ทองหนูนุ้ย (1)Samran Chocksawasdikorn | สำราญ โชคสวัสดิกร (1)Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช (1)Subject
การแปรรูปอาหาร (7)
การถนอมอาหาร (5)เห็ดเสม็ด (2)การตากแห้ง (1)การพัฒนาผลิตภัณฑ์ (1)การยืดอายุการเก็บรักษา (1)การส่งเสริมอาชีพ (1)คุณค่าทางโภชนาการ (1)ตรัง (1)น้ำพริกปลาสวรรค์ (1)... View MoreDate Issued2010 - 2017 (1)2000 - 2009 (6)Has File(s)Yes (7)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV