• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
Search 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 17

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

ประสิทธิภาพการสืบพันธุ์ของแม่พันธุ์ปูแสม Episesarma singaporense (Tweedie, 1936) ที่เลี้ยงด้วยอาหารธรรมชาติและอาหารสำเร็จรูปEffects of fresh foods and formulated diets on reproductive performance of female sesarmid crab Episesarma singaporense (Tweedie, 1936) 

Chanyut Sudtongkong | ชาญยุทธ สุดทองคง; Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Thummarong Tunphiban | ธำมรงค์ ตันภิบาล (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2014)
Thumbnail

การทดลองใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันหมัก เพื่อลดต้นทุนค่าอาหารสำหรับการเลี้ยงปลากะพงขาวThe Experiment on Fermented Palm Kernel Cake to Diet Cost Reduction for Seabass (Lates calcarifer) Culture 

Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Jesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
Thumbnail

ระบบการให้อาหารที่เหมาะสมสำหรับการอนุบาลตัวอ่อนของปูแสม Episesarma singaporense (Tweedie,1936)Optimal feeding regimes for larval nursing of sesarmid crab Episesarma singaporense (Tweedie,1936) 

Chanyut Sudtongkong | ชาญยุทธ สุดทองคง; Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
Thumbnail

การพัฒนาอาหารสาเร็จรูปสำหรับปูแสม (Episesarma singaporense) ระยะวัยรุ่นDevelopment of formulated diets for juvenile stage of sesarmid crab (Episesarma singaporense) 

Chanyut Sudtongkong | ชาญยุทธ สุดทองคง; Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
Thumbnail

แนวทางการลดต้นทุนโดยใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันที่ผ่านกระบวนการหมักด้วย EM ทดแทนกากถั่วเหลืองในอาหารปลาทับทิมGuideline for cost reduction of using on palm kernel meal fermented with EM for soybean meal replacement in Red Tilapia (Oreochromis sp.) diet 

Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Jesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
Thumbnail

การใช้น้ำนึ่งปลาจากโรงงานอุตสาหกรรมแปรรูปสัตว์น้ำเพื่อพัฒนาเป็นอาหารกุ้งก้ามกรามUtilization on Seafood Processing Fishes Condensate for Development of Giant Freshwater Prawn (Macrobrachium rosenbergii) Diet 

Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Jesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2013)
Thumbnail

การประยุกต์ใช้สาหร่าย Nostoc commune ที่ผ่านการดัดแปลงโครงสร้างเป็นวัตถุดิบในอาหารปลาทับทิมThe application of cyanobacteria, Nostoc commune structural modified for material in Oreochromis sp. pellet diets 

Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Jesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
Thumbnail

องค์ประกอบทางชีวเคมีและการใช้ประโยชน์จากสาหร่ายทะเลขนาดใหญ่ Caulerpa racemosa บริเวณชายฝั่งอันดามัน 

Somrak Rodjaroen | สมรักษ์ รอดเจริญ; Sunanta Khongsai | สุนันทา ข้องสาย; Patchara Pedpradab | พชร เพ็ชรประดับ; Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต; Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
Thumbnail

การจัดการทรัพยากรประมงแบบมีส่วนร่วมของประชาชนในพื้นที่บ้านเกาะเคี่ยม อำเภอกันตัง จังหวัดตรังPublic participation management strategies for fishery resource in Bankao Kium, Kantang district, Trang province 

Damrong Lohlaksanadet | ดำรงค์ โลหะลักษณาเดช; Kritsada Phramchuam | กฤษฎา พราหมณ์ชูเอม; Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)
Thumbnail

คุณค่าทางโภชนการและสารพฤกษเคมีที่สำคัญในสาหร่ายพวงองุ่น (Caulerpa lentillifera) ที่เลี้ยงด้วยระดับธาตุอาหารต่างกันNutritional value and Important Phytochemicals in sea grapes (Caulerpa lentillifera) cultured with different nutrient levels 

Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล; Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล; Manoch khamcharoen | มาโนช ขำเจริญ (Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
  • 1
  • 2

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

Author
Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล (17)
Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล (10)Chanyut Sudtongkong | ชาญยุทธ สุดทองคง (4)Jesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะ (4)Manoch khamcharoen | มาโนช ขำเจริญ (2)Patchara Pedpradab | พชร เพ็ชรประดับ (2)Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต (1)Damrong Lohlaksanadet | ดำรงค์ โลหะลักษณาเดช (1)Kritsada Phramchuam | กฤษฎา พราหมณ์ชูเอม (1)Manoch Chamcharoen | มาโนช ขำเจริญ (1)... View MoreSubjectปูแสม Episesarma singaporense (4)สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ (3)อาหารปลา (3)การหมัก (2)คุณค่าทางโภชนาการ (2)ปลาทับทิม (2)สาหร่ายพวงองุ่น (2)อาหารสัตว์ (2)bioactive compounds (1)C. lentillifera (1)... View MoreDate Issued2017 (4)2019 (4)2015 (2)2016 (2)2018 (2)2012 (1)2013 (1)2014 (1)Has File(s)Yes (17)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV