Search
Now showing items 1-10 of 12
การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารพื้นบ้าน: ข้าวยำสมุนไพรทอดกึ่งสำเร็จรูปDevelopment of local food product: instant fried herbal Thai rice salad (Khao Yam)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2013)
การศึกษาการเพาะเลี้ยงเส้นใยเห็ดเสม็ดบนอาหารสังเคราะห์และฤทธิ์ทางชีวภาพของเห็ดเสม็ดMycelial cultivation on synthetic media and bioactive properties of Boletus griseipurpureus
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
คุณค่าทางโภชนาการและการทดลองเลี้ยงซิลิเอตบางชนิดเพื่อเป็นแหล่งอาหารมีชีวิตทางเลือกสำหรับการอนุบาลลูกสัตว์น้ำวัยอ่อนNutritional quality and culture of some marine ciliates propose as alternative live food for larviculture
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2014)
การศึกษาคุณค่าโภชนาการและกระบวนการผลิตเห็ดเสม็ดในน้ำเกลือบรรจุกระป๋อง
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
กระบวนการผลิตข้าวกล้องงอกและข้าวงอกนึ่งที่เหมาะสมต่อการเพิ่มคุณค่าสารอาหารในข้าวพื้นเมืองที่มีศักยภาพของภาคใต้Germinated brown rice and germinate parboiled rice process to increase the nutritional value of potential upland rice in the South area
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การสกัดและคุณสมบัติของพอลิแซ็กคาไรด์จาก สาหร่ายผมนาง สาหร่ายผักกาดทะเล และสาหร่ายขนนกExtraction and Characterization of Polysaccharides from Gracilaria fisheri, Ulva rigida and Caulerpa racemosa
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2010)
กระบวนการผลิตและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของหอยตลับแช่เยือกแข็งProduction Proces and quality change of frozen hard clam (Mertrix casta)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
การใช้ประโยชน์จากกากถั่วเหลืองเพื่อทดแทนเนื้อปลาในผลิตภัณฑ์ข้าวเกรียบปลาสดUtilization of soybean meal for fish meat substitution in Palaw Keropok
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)