Search
Now showing items 1-4 of 4
ผลการเสริมสารต้านออกซิเดชันในรูปสมุนไพรฟ้าทะลายโจร ขมิ้นชันและวิตามินอี ในอาหารต่อสมรรถภาพการผลิต คุณภาพเนื้อและคุณภาพกรดไขมันของเนื้อแพะขุนEffects ofAntioxidants Supplementation : Andrographis paniculata, Turmeric and Vitamin E on Growth Performance,Meat Qualityand Fatty Acid Composition inGoat Meat
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
ผลของการเสริมโปรไบโอติกในอาหารและระดับอาหารข้นต่อสมรรถภาพการผลิต ลักษณะซาก คุณภาพเนื้อและค่าโลหิตวิทยาของแพะลูกผสมพันธุ์บอร์ x พื้นเมืองEffects of Probiotics and Different levels of Concentrate Supplementation on Growth Performance,Carcass Characteristics,Meat Quality and Blood Charcteristics in Cross Bred Goat
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2014)
การศึกษาสมรรถภาพการผลิต องค์ประกอบซาก คุณภาพเนื้อและบทบาทของเอนไซม์ คาลเปนในเนื้อที่มีผลต่อความนุ่มของแพะพื้นเมืองภาคใต้และแพะลูกผสมสามสายStudy on Productive Performance, Carcass Composition, Meat Quality and Enzyme Calpains Activity on Meat Tenderness of Southern Thai Indigenous Goat and Crossbred Goat
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
ผลของกวาวเครือขาวต่อสมรรถภาพการผลิตและคุณภาพซากของโคนมเพศผู้ขุน
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2011)