Search
Now showing items 1-2 of 2
ผลการเสริมสารต้านออกซิเดชันในรูปสมุนไพรฟ้าทะลายโจร ขมิ้นชันและวิตามินอี ในอาหารต่อสมรรถภาพการผลิต คุณภาพเนื้อและคุณภาพกรดไขมันของเนื้อแพะขุนEffects ofAntioxidants Supplementation : Andrographis paniculata, Turmeric and Vitamin E on Growth Performance,Meat Qualityand Fatty Acid Composition inGoat Meat
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
การศึกษาสมรรถภาพการผลิต องค์ประกอบซาก คุณภาพเนื้อและบทบาทของเอนไซม์ คาลเปนในเนื้อที่มีผลต่อความนุ่มของแพะพื้นเมืองภาคใต้และแพะลูกผสมสามสายStudy on Productive Performance, Carcass Composition, Meat Quality and Enzyme Calpains Activity on Meat Tenderness of Southern Thai Indigenous Goat and Crossbred Goat
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)