• ไทย
    • English
  • ไทย 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาศึกษาทั่วไป
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาศึกษาทั่วไป
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

อายุการเก็บเกี่ยวและการเก็บรักษาต่อคุณค่าทางโภชนาการบางประการของข้าวกล้องสังข์หยดปลอดสารพิษ และข้าวกล้องงอก

Harvesting maturity and shelf life on some properties nutritional value of organic brown rice and germinated brown rice (Song yod)

No Thumbnail [100%x80]
View/Open
Full Text (19.95Mb)
Date
2008
Author
Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล
Watthana Watthakun | วัฒนา วัฒนกุล
Nopparat Mahae | นพรัตน์ มะเห
Pitun Charoonrat | พิทูรย์ จรูญรัตน์
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/733
Collections
  • Research Reports [130]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

NoThumbnail