• ไทย
    • English
  • ไทย 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agriculture
  • สาขาวิทยาศาสตร์การเกษตร
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agriculture
  • สาขาวิทยาศาสตร์การเกษตร
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ผลของการเสริมโปรไบโอติกในอาหารและระดับอาหารข้นต่อสมรรถภาพการผลิต ลักษณะซาก คุณภาพเนื้อและค่าโลหิตวิทยาของแพะลูกผสมพันธุ์บอร์ x พื้นเมือง

Effects of Probiotics and Different levels of Concentrate Supplementation on Growth Performance,Carcass Characteristics,Meat Quality and Blood Charcteristics in Cross Bred Goat

Thumbnail
View/Open
Text (304.9Kb)
Date
2014
Author
Nantana Chauychuwong | นันทนา ช่วยชูวงศ์
Keatisak Soisuwan | เกียรติศักดิ์ สร้อยสุวรรณ
Ratchasak Chuaychuwong | ราชศักดิ์ ช่วยชูวงศ์
Pradi Artchompoo | ประดิษฐ์ อาจชมภู
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2972
Collections
  • Research Reports [114]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV