• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agriculture
  • สาขาวิทยาศาสตร์การเกษตร
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agriculture
  • สาขาวิทยาศาสตร์การเกษตร
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

เปรียบเทียบคุณค่าทางโภชนาการ โลหะหนักตกค้าง สารสี และฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของไข่น้ำ(Wolffia) จากธรรมชาติและการเลี้ยง

Comparison of Nutritional Value, Heavy Metal Residue, Pigment and Antioxidant Activity of Water Meal (Wolffia) between Natural and Cultured

Thumbnail
View/Open
Full Text (10.94Mb)
Date
2019
Author
Wanninee Chankaew | วรรณิณี จันทร์แก้ว
Amphorn Rattanamisik | อัมพร รัตนมูสิก
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2492
Collections
  • Research Reports [114]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV