Search
Now showing items 1-8 of 8
การศึกษาความพร้อมของโรงสีข้าวสังข์หยดในจังหวัดพัทลุง เพื่อการพัฒนาเข้าสู่หลักเกณฑ์วิธีการผลิตที่ดีThe Study on the Readiness of Sangyod Rice Mill in Phattalung Province for Developing Good Manufacturing Practice (GMP)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
ผลการฉีดเชื้อ Vibrio harveyi ต่อแอคทิวิทีของเอนไซม์ เบตา-1,3-กลูคาเนสในกุ้งแชบ๊วยEffect of Vibrio harveyi Injection on β-1,3-Glucanase Activity in Banana Shrimp Fenneropenaeus merguiensis
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2014)
ผลของการลวกต่อปริมาณสารประกอบฟีนอลิกและ สมบัติการต้านปฏิกิริยาออกซิเดชันของผักพื้นบ้านภาคใต้บางชนิดEffect of Blanching on the Phenolic Content and Antioxidant Capacities of Some Southern Thai Indigenous Vegetables
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
การพัฒนาชุดฝึกอบรมเครือข่ายสังคมบนฐานสมรรถนะ สำหรับการส่งเสริมสินค้าวิสาหกิจชุมชนDevelopment of Social Network Competency-Based Training Package to Promote Community Enterprise
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
คุณลักษณะของเอนไซม์ไคโตไบเอสในกุ้งก้ามกรามจากบ่อเลี้ยงCharacterization of Chitobiase of Giant Freshwater Prawn (Macrobrachium rosenbergii De Man) in Cultured Pond
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
เคมีซุปราโมเลคิวลาร์, เซนเซอร์ทางเคมีSupramolecular chemistry, Chemical sensors
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
แทนนิน และองค์ประกอบทางพฤกษเคมีอื่นๆ ของใบปรงทะเลTannins and Other Phytochemical Constituents of Acrostichum aureum Linn. Leaves
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)