Search
Now showing items 1-3 of 3
ผลของการแปรรูปต่อการเปลี่ยนแปลงปริมาณของสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพในสาหร่ายพวงองุ่น (Caulerpa lentillifera)Effects of processing to changing on bioactive compounds in the sea grapes (Caulerpa lentillifera)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
สภาวะที่เหมาะสมของการอบแห้งสาหร่ายพวงองุ่น (Caulerpa Lentillifera) ด้วยตู้อบลมร้อน (Hot Air Oven)Optimal Condition of Sea Grapes (Caulerpa Lentillifera) Drying Using Hot Air Oven
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2020)
ผลของการใช้สาหร่ายไส้ไก่ (Ulva intestinalis Linnaeus) ทดแทนปลาสดในสูตรน้ำหมักชีวภาพต่อการเจริญเติบโต และคุณค่าทางโภชนาการของสาหร่ายพวงองุ่น (Caulerpa lentillifera J.Agardh)Effect of gutweed (ulva intestinalis linnaeus) usage compensate fresh fish In biofertilizer on growth and nutritional value of sea grapes (caulerpa lentillifera j.agardh)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2021)